Halt, igen? + longering med lilltjejen

Dagen i stallet har varit både bra och dålig. Det började med att jag fixade ordning Spirit och tog med han ut till manegen. Samtidigt som jag tog fram cavalettibommar så gick mamma med Spirit. Sedan hoppade jag upp och började jobba lite smått i skritt som sedan gick över till trav. I traven så blev han jätte tung fram direkt och liksom halvt släpade/haltade med ett framben. Så jag fick hoppa av och så fick mamma gå med honom samtidigt som jag tog undan bommarna. Jag finner inga ord om min känsla just nu, det känns bara så tråkigt. Det är säkert inget allvarligt men jag vill att han alltid ska vara bra. Han ska alltid röra sig friskt. Han skoddes under dagen så det kan vara att han är öm i hovarna. Men han har aldrig reagerat så på det innan så förstår inte varför han skulle göra det nu.. Åh min älskade Spirit.. ♡
 
Jag longerade Power idag. Med sadeln på och så hade jag tagit fram fyra bommar. Två på volten och två som liksom "fångar in". Först när vi skulle gå över dom i skritt så gick hon förbi.. Men så testade vi igen och då var det inget mer med det. Hon har varit lite hetsig när jag har tagit fram ett spö så jag ställde henne lugnt framför mig, tog spöt och kände igeom kroppen, försiktigt. Sedan var det löst, hon reagerade inte alls så "stissigt" av att se de som hon gjort innan. Hon har även varit lite smått galen i traven men även idag tog vi det lugnt och hon arbetade på jätte bra. Till en början flög hon runt och över bommarna men vi avslutade i en lugnt takt med fina travsteg över alla bommar. Mamma filmade lite som jag kan slänga upp här någon dag när jag har tid. 
 
Nu ska jag sova. Vi hade med kameran idag. Bjuder på några smakprov här, resten kommer imorgon.. Dock var inte kameran på så bra humör, det ser ni på bilderna..
 
2
Janina Englund

Hon är så sjukt fin! Det ska bli roligt att följa eran utveckling :)

Janina Englund

Hon är så sjukt fin! Det ska bli roligt att följa eran utveckling :)