Bästa hästarna

Hejsan! Det är lite små jobbigt när det är helg och det enda internetet man kommer åt är det på mobilen. Lite smått jobbigt att skriva längre inlägg från den. Men det är snart den 1a december och då blir uppdateringen som vanligt igen.

För mig och Power går det jätte bra. Vi tränar en del från marken och rider lite då och då. I ridningen så har hon utvecklats sig snabbt. På bara någon dag kan hon skritta på långa tyglar på fyrkantsspåret utan att unghäst vingla iväg till Kina, haha.. Hon lyssnar även sjukt bra för vikterna, vilket är ett stort plus tills vi börjat med ridning i halsring. Det blev ingen träning för Linda, det var för få anmälda till träningen.. Så tråkigt, jag som verkligen hade sett fram emot det. 

Markträningen går också väldigt bra. Hon är social och rolig att hålla på med från marken. När vi tränar från marken så har hon stenkoll på mig och följet mig vart jag än går, springer runt och busar och sedan kommer tillbaka. Vi har börjar öva på inkallning med kommando och det lyssnar hon väldigt bra på. Jag ska filma någon dag när vi marktränar, man blir inte annat än glad när man kollar på lilltjejen med den härliga och glada attityden. 

Efter omskoningen med Spirit så har det blivit bättre. Hans sår läker fint och går han just nu rent när han springer lös. Idag ska jag testa rida och se hur rent han går med ryttare på.. Hoppas verkligen på det bästa. 

1

Onda cirkeln fortsätter med Spirit

Igår hände den ännu en sak med Spirit.. Det börjar bli som en hemsk vana nu, att när något annat väl löst sig så kommer det något nytt. När vi borstade han igår och kom ner mot benet så upptäckte vi att han hade ett stort köttigt sår.. Och då menar jag verkligen stort. Några sekunder senare insåg jag att de var kastanje "knölen" som sitter på insidan benet. Hela den var borta och det är bara ett köttigt sår kvar, liknande brännsår. Sååå jäkla tråkigt. 

Det var en hovslagare i stallet, som är bra på det mesta, som berättade vad vi kunde göra åt det på bästa sätt.. Sedan fick vi ett litet hum om hur det kan gått till, det är inget jag vill ta upp nu. Mår dåligt av att tänka på de... Min älskade S.. 

Han får kommer få gå på promenader för hand tills såret har börjat läka.. 

Min älskade Spirit. Du tar hand om mig när jag har det dåligt och självklart tar jag hand om dig, jag kommer alltid göra allt för dig.
2

Internet är slut

Direkt efter jag publicerade inlägget igår så tog vårt internet hemma slut. Min bror har varit sjuk ett tag och kollat upp allt internet med en massa filmer. Så typiskt. Men ska försöka blogga aktivt från skolan och mobilen tills den första december.. Dock blir det ingen fix av inlägg i helgen eftersom jag inte har något internet hemma, som sagt. 
 
Idag ska båda hästarna ridas, som jag skrev igår. Så det lär bli en lång dag i stallet igen. Vilket bara är kul. Men nu börjar min lekton så vi får höras av senare. Var bara tvungen att berätta om internetet så att ni vet om det, om uppdateringen skulle bli ännu värre än vanligt. 
 
Puss på er!
 
1