Min prick

Idag var jag äntligen iväg i hagen för att pussa på min lille grabb. Han kom Springandes med spettsande öron, precis ett sånt välkomnande som jag behövde. Min fina lilla kille, som jag har saknat honom under helgen. För tillfället så haltar han ingenting. Är han bra tills när hovslagaren kommer den här månaden och skoningen går bra ska jag ge mig på ett nytt försök till att sätta igång honom. Även om jag inte är redo för riktig riding på ett tag, med tanke på att jag måste ta det lugnt med min fot, så kan vi börja med en stadig grund med långa skritturer ute barbacka. Det känns som om det äntligen är på rätt väg. 
 
Min kropp är förövrigt såå mör. Jag har träningsvärk som bara den i ben, armar och rygg.. Vilket antagligen är från när jag red. Sen gör det inte saken bättre att jag är så mör efter avramlingen. Glömmer även av hela tiden att jag har stukat foten så försöker trampa på den och sen stödjer den inte för att jag har så ont så ramlar typ ihop.. Det går väldigt bra nu. Men det kan bara bli bättre, ellerhur? 
 
I veckan har jag inte så mycket planerat. Till helgen ska jag hem till Louise, ska hälsa på hennes pållar och hundarvalpar. Är även bjuden på kräftskiva på lördagen som jag antagligen ska till. På söndag är det westerntävlingar i backamo som jag och mamma ska iväg och kolla på. Det ska bli hur kul som helst, jag som är så sjukt imponerad av western. Sedan är det såklart skola hela veckan och på eftermiddagarna blir de till att pussa på min häst och vila upp min kropp. 
 
Sneakpeak på min nya snygga TC tröja som jag köpte i Skara. Bild på den kommer imorgon!
1

Skara team chasing träning 29/8 del 1

Avslutade helgen med stukad fot och kryckor

Jag ringde och rådfrågade min farfar istället och han tyckte aboslut att vi skulle åka in och röntga foten. Vi åkte in till akuten och allt gick för ovanligheternas skull väldigt snabbt. Efter inte alls lång tid så fick jag reda på att det "bara" var en stukning. Jag fick hyrt ett par kryckor som jag just nu hoppar runt på. Fick även ett träningsschema för foten. Det är så jobbigt att hoppa runt på kryckor så hoppas foten läker snabbt. Tur i oturen är att jag och Spirit är halta samtidigt.

Jag är i skolan tills halv fyra idag. Efter skolan har jag en drös med bilder att fixa från helgen i Skara. Alla vill se bilderna så fort som möjligt så ska försöka fixa alla bilder idag. Jag kommer även dela med mig av en hel del bilder här. Sista dagen när SM:et var så blev jag och kameran ovänner som jag skrev förut, då slutade zoomen fungerar. Jag fick springa runt mellan de hinder jag hann med en stukad fot, som jag inte visste om att jag hade. Svullnaden och det som gjorde att jag inte kunde gå kom efter att allt var klart.

Viktigaste av allt idag är att jag får träffa Spirit. Jag har inte träffat honom sedan i fredags, så han ska få extra mycket pussar idag. (Inlägget skrevs från mobilen så ursäkta mig om det blev några fel i inlägget.)